Som engle, der holder vagt

BagsidetekstFortællingen er en slægtsroman fra 1600-tallet og en fortsættelse af Et glimt af fortiden, der udkom i 2013, men kan sagtens læses selvstændigt.Vi møder hovedpersonen, Lise i et kloster i 1643, hvor… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Bagsidetekst
Fortællingen er en slægtsroman fra 1600-tallet og en fortsættelse af Et glimt af fortiden, der udkom i 2013, men kan sagtens læses selvstændigt.Vi møder hovedpersonen, Lise i et kloster i 1643, hvor hun sammen med andre forældreløse piger lever under kummerlige forhold. En forfærdelig nat angribes klostret af brutale svenske lejesoldater, som hærger og voldtager mange af de små piger. Lise flygter sammen med de overlevende ud til et liv, hvor man må kæmpe for alt. Alligevel drømmer Lise om at finde sin mor, og vi følger hendes søgen rundt i et Danmark, der er hærget af krig, sult og nød. Hun lever i et mandsdomineret samfund, der er præget af misbrug og voldtægt, og hvor en kvinde ikke har noget at skulle have sagt. Når hun endelig finder lykken, er det blot for at miste den igen. Men hun mister ikke sin tro på livet. 

Uddrag af bogen
Når pigerne virkede livløse, blev der hentet nye ind i stalden, og soldaterne fortsatte med at voldtage dem. Pigerne skreg og bad om nåde, men her var ingen nåde at hente. Jeg tænkte, hvor mon Gud er henne? Kunne han ikke se, hvor grusomt det var? Vi havde jo fået at vide, at Gud så alt, så hvorfor lod han dette ske? Vi foldede vores hænder og bad så inderligt til Gud om at lade dette mareridt stoppe. Men han hørte os ikke. Vi så på med tilbageholdt åndedræt. Vi var helt klar over, at hvis de opdagede os, ville vi blive udsat for det samme som de piger, der nu lå bevidstløse og blodige rundt omkring i stalden.

Om forfatteren
Anna-Lise Hougård udgav sin første roman, Et glimt af fortiden, i 2013. Forfatteren, der lever sammen med 9 birmakatte, skriver ofte historier og artikler til magasiner i ind- og udland om sit liv sammen med kattene. Hun har sin egen kattegruppe på Facebook, ”Birmahaven”, som tæller over 900 medlemmer fra hele verden.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771901993
Forfatter:Anna-Lise Hougård
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET