Skal man græde over et spildt liv

Forfatteren Noah ankommer til Bornholm, hvor han skal færdiggøre sin roman. En stor sorg har bragt ham i en skrivemæssig og personlig krise, der fastholder ham i en lammende bagudskuen.  I Gudhjem møder No… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
220 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Forfatteren Noah ankommer til Bornholm, hvor han skal færdiggøre sin roman. En stor sorg har bragt ham i en skrivemæssig og personlig krise, der fastholder ham i en lammende bagudskuen. 
I Gudhjem møder Noah to spændende kvinder med hver sin bagage. De to kvinder vækker håb og nysgerrighed, og Noah begynder at betræde den snørklede og dog smukke vej tilbage til livet. 
Skal man græde over spildt liv? er en roman om tre menneskeskæbner. Det er en reflekterende og livsklog roman om det gode liv og kærligheden.     

Uddrag af bogen   
Hun kiggede på ham med en piget ungdomsglæde, og de mange år, der var mellem billedet og nutiden, sås ikke. Det kunne lige så godt være taget i går. Hvis han ikke havde set Hanna tidligere på dagen, kunne billedet være af en ung kvinde, der levede nu. 
Det var mærkeligt at tænke på, at hvis han viste et billede af Lærke til nogen herovre, ville de sikkert også tro, at det var af hans nuværende kone, som ventede på ham, når han kom hjem. På den måde var billeder ubarmhjertige for dem, der havde mistet. Lærke smilede næsten levende til ham fra alle hans gamle fotos.         

Om forfatteren 
Michael Slot Pihl arbejder som skoleleder, sangskriver og forfatter. Han har tidligere udgivet digtsamlinger, musicals, sangbøger og cd’er. 
I 2015 debuterede han som romanforfatter med En hundrededel bedre.  

Produktdetaljer

Reference:b-9788771901221
Forfatter:Michael Slot Pihl
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET