Seks syvere og en svane

En barnløs onkel dør og testamenterer nogle gamle stole til sine nevøer og kusiner. Stolene er gule og skrammede. Da arvingerne møder op hos bobestyreren i Hillerød for at få deres arv, bliver de mege…Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
223,75 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

En barnløs onkel dør og testamenterer nogle gamle stole til sine nevøer og kusiner. Stolene er gule og skrammede. Da arvingerne møder op hos bobestyreren i Hillerød for at få deres arv, bliver de meget skuffede, fordi deres arv viser sig at være en gammel og slidt stol til hver.

 

I løbet af besøget i Hillerød, skiller de sig alle af med stolene for ikke at skulle slæbe dem hjem med toget til Kolding. Nogle sælger deres til den lokale marskandiser, nogle til det lokal auktionshus og en tager stolen med hjem til sin bopæl i Dronninglund.

Imens de sad ved det lange ovale mødebord hos advokaten skænkede flere af dem op til en ekstra kop kaffe, men termokanden var tom, ikke bare en dråbe kom frem i tuden.

Advokaten lagde ikke mærke til noget, han uddeler et stykke papir til hver deltager hvorpå der står noget volapyk.

Mødedeltagerne forlader kontoret med hver sin stol. Den ældste fætter Thor, tager et eksemplar af volapyk papiret med hjem i sin mappe. Thor finder nu ud af, at det må være en kode som henviser til at der må være gemt en besked eller nogle penge i de arvede stole.

Nu begynder Thor en lang søgning efter stolene, som er solgt til alle sider. Thor beslutter sig at opsøge stolene rundt om i verden. Han er sikker på, at han kan finde ud af hvad det hele gemmer på. Dette bringer ham til flere lande og han oplever mystiske drab og hændelser under vejs.

Til sidst ender sporet i USA hvor hele sagen finder sin positive opklaring.  

 

Produktdetaljer

Reference:b-9788799882526
Forfatter:Thure Barsøe-Carnfeldt
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET