Salvadorena (ordinær)

Roman af forfatteren til Señor Peregrino, Drømmehjerte og La Pergrina. Valget mellem ærlighed og kærlighed...I Salvadoreña tager Samartin os med på en ny eksotisk rejse i en smuk og farverig roman fra El Salvad… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

  • Roman af forfatteren til Señor Peregrino, Drømmehjerte og La Pergrina.
  • Valget mellem ærlighed og kærlighed...
  • I Salvadoreña tager Samartin os med på en ny eksotisk rejse i en smuk og farverig roman fra El Salvador til et kloster i USA .

Søster, hvad ville du råde en til, som var tvunget til at vælge mellem ærlighed og kærlighed?" Ana står overfor et af sine vanskeligste valg. Efter at være flygtet fra borgerkrigen i El Salvador til et kloster i USA, må hun modvilligt fortsætte sit livs rejse.

Hun får job som barnepige hos den konfliktfyldte familie Trellis, en familie fanget i et overfladisk rigmandsliv i Californien. Trods egne følelsesmæssige sår er Ana i stand til at give omtanke og lindring, og til slut finder hun kærligheden, hvor hun mindst ventede det.  

Cecilia Samartin (1961) er født i Cuba, men voksede op i Los Angeles, idet hendes forældre flygtede fra revolutionen. Hun er uddannet psykolog fra UCLA og arbejder som socialarbejder blandt mellem-amerikanske indvandrere sideløbende med sit virke som forfatter.  Cecilia Samartin har høstet både anmelderroser og flere priser, og hendes bøger er solgt til oversættelse i en række europæiske lande. I Norge har Cecilia Samartins bøger toppet bestsellerlisterne i de senere år og har solgt i næsten 500.000 eksemplarer. Dermed har Samartin ”slået” både Dan Brown og Stieg Larssonverig roman.mmehjerte.  

Produktdetaljer

Reference:b-9788771160017
Forfatter:Cecilia Samartin
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET