Quick food

“QUICK food" er en samling humoristiske, detaljerede og indimellem pinlige tekster om den unge kvinde, Iben, der arbejder i en BILKA-café i et storcenter. Der er tale om en række korte, finurlige tekster, … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
159 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

“QUICK food" er en samling humoristiske, detaljerede og indimellem pinlige tekster om den unge kvinde, Iben, der arbejder i en BILKA-café i et storcenter. 

Der er tale om en række korte, finurlige tekster, som meget detaljeret beskriver dagligdagen i en BILKA-Cafe. Arbejdsgange, som ofte ikke giver mening, regler, som ofte ikke forholder sig til virkeligheden, og relationer med chefer og kunder, som kan være nærmest groteske. Meningsløsheden lurer hele tiden mellem linjerne, chefernes newspeak klædes konstant af, og kundernes opførsel … ja, lad os bare sige, at teksterne nok vil få en og anden til at tænke sig lidt mere om, næste gang de handler.  

Ibens næsten kliniske beskrivelser bygger på forfatterens egne oplevelser og giver et indblik i, hvordan man som menneske navigerer i og tilpasser sig groteske omstændigheder.    

Camille Boelt Hindsgaul læser engelsk litteratur på Trinity College i Dublin , Irland. Hun har tidligere gået på det treårige forfatterkursus, FGK, i Esbjerg. QUICK food er hendes debut. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788799758708
Forfatter:Camille Boelt Hindsgaul
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET