Plancks momentum

For de fleste er forlystelsesparken Altidland: Europa et sted man tager hen for at blive underholdt, for at slappe af og for midlertidigt at glemme at der har været krig så længe, at ingen ikke længere kan husk… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
124,94 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

For de fleste er forlystelsesparken Altidland: Europa et sted man tager hen for at blive underholdt, for at slappe af og for midlertidigt at glemme at der har været krig så længe, at ingen ikke længere kan huske hvem fjenden er eller hvor frontlinjen egentlig befinder sig.  

 Men for matematikeren Phillip Planck, er parken og dens Afdeling for idéudvikling først og fremmest en arbejdsplads, og dens rutsjebaner og karruseller en konstant påmindelse om, hvor svært det kan være at forudsige andre menneskers bevægelser og opførsel; for hvordan kan man sætte en skilsmisse, en utro kollega, en manisk far, en døende mor, en søn der ikke kan huske hvad man hedder, en fjendtlig invasion og dét faktum at der pludselig ligger en stor, gul bombehund foran døren til ens kontor, på formel?   Og hvad ville man i det hele taget få ud af at gøre det?   

Om forfatteren:  Stefan K. Larsen (f. 1984) bor i Århus med sin kæreste og datter. Plancks Momentum er hans første roman.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771281255
Forfatter:Stefan K. Larsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET