Mytografens griller

24. januar fylder forfatter Bo Reinholdt 70 år og det fejrer forlaget Escho ved at udgive Reinholdts nye bog Mytografens griller. Reinholdts i alt 15. udgivelse og tredje på Escho. Bo Reinholdt har si… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
130 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

24. januar fylder forfatter Bo Reinholdt 70 år og det fejrer forlaget Escho ved at udgive Reinholdts nye bog Mytografens griller. Reinholdts i alt 15. udgivelse og tredje på Escho. 

Bo Reinholdt har siden 1983 givet sine særegne fortællinger videre til verden. Med prosasamlingen Mytografens griller vender han tilbage til sine kortere fortællinger. Centralt i samlingen står mytologien eller måske nærmere mytologierne. Myterne, der står som billeder fra en anden tid, men som stadig er hos os med et insisterende nærvær. Den græske mytologi, med sine væsener og helte har en central plads i bogen, men også den nordiske og den kristne er tilstede. Som altid hos Reinholdt er billedet i fokus. I Mytografens griller som det organiserende princip. Hos Reinholdt er det at tænke over billedet, at tænke over verden: Skriften som billede, billedet som skrift, billedet som tanke og billedet som noget fysisk. Billedet i myten og myten som billede. 

Med Mytografens griller viser Reinholdt, at han stadig skriver med en lethed og et overskud, at der stadig er mere der skal udforskes gennem sprogets muligheder. At Bo Reinholdt endnu ikke har fået et egentligt gennembrud er en større gåde. Men lad os råbe hurra for ham. Så … hurra. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788797014103
Forfatter:Bo Reinholdt
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET