Modvind

Modvind er skrevet med finurlighed og ironisk præcision og handler om at håndtere tilværelsen, når man står midt i den. Hovedpersonen Katrine drikker for meget, ryger for meget og går i seng med for mange. I hv… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Modvind er skrevet med finurlighed og ironisk præcision og handler om at håndtere tilværelsen, når man står midt i den.

Hovedpersonen Katrine drikker for meget, ryger for meget og går i seng med for mange. I hvert fald hvis man spørger hendes eksmand og faren til deres fælles datter– en mand, som på trods af sit fasttømrede forhold til en anden kvinde stadig er alfa og omega i Katrines følelsesliv. Katrines aldrende far er blevet en anden udgave af sig selv efter en massiv blodprop i hjernen, hendes mor er på sammenbruddets rand af samme årsag, og hendes bror, som bruger en stor del af tiden på at spille sine penge op, nægter at tilgive fortidens synder. Da moren rækker ud og beder sin datter om hjælp, må Katrine falde tilbage i rollen som storesøster og forsøge at bygge bro mellem sine familiemedlemmer, før det er uigenkaldeligt for sent.

Modvind er en roman om familie, fortrydelse, livets forgængelighed og evnen til at begynde forfra.  

Om forfatteren Britt B. Tippins er født og opvokset i Esbjerg og rejste som ung til USA, hvor hun bl.a. fik en forlagsuddannelse og en B.A. i Creative Writing fra City University of New York. Hun har været forlagsredaktør, oversætter og forfatteragent siden 1999, både i Danmark og i USA. I dag er hun partner i forfatteragenturet StoryScout og medstifter af forfatterskolen Writers Academy. Modvind er hendes anden roman.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740612325
Forfatter:Britt Tippins
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET