Mens vi venter på Bojangles

♥  ♥  ♥  ♥  ♥   Politiken ★ ★ ★ ★ ★ ★   Fynske Medier ★ ★ ★ ★ ★   FamilieJournalen "Livsbekræftende. Underfundig fransk debutroman hylder galskaben uden at miste b… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
279 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

♥  ♥  ♥  ♥  ♥
  Politiken

★ ★ ★ ★ ★ ★
  Fynske Medier

★ ★ ★ ★ ★
  FamilieJournalen

"Livsbekræftende. Underfundig fransk debutroman hylder galskaben uden at miste blik for tragedien." Weekendavisen

Debutromanen, der sidste år tog Frankrig med storm og er solgt til udgivelse i mere end 30 lande ...

Hver dag lægger Georges og hans hustru 'Mr. Bojangels' (sunget af Nina Simone) på pladespilleren og danser, mens deres søn ser beundrende til. Hver dag tager moderen et nyt navn, som faderen finder på. Deres kærlighed er magisk, livet en svimlende, evig fest.


Galskab og lykke i en stadigt hastigere snurrende malstrøm. En dag kører det af sporet. Georges lyver, så stærkt en hest kan rende – af kærlighed – for at bevare illusionen for sin søn. Og sammen gør de, hvad de kan, for at få festen til at fortsætte på trods af moderens hemmelighed.

Mens vi venter på Bojangles er en af de romaner, der rykker blikket på verden lige den anelse, der skal til, for at det hele igen bliver fortryllende, også i al sin alvor og tyngde. En tilsyneladende let og luftig roman om et bohemepar, men tag ikke fejl; det er en dyb kærlighedshistorie om liv og lykke.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771512199
Forfatter:Olivier Bourdeaut
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET