Mens alligatoren griner

Forførelse og terror i 1970’ernes BerlinMens alligatoren griner rører ved store emner som barnlig skyld, forelskelse, skilsmisse, død, Rote Armee Fraktion, fanatisme og svigtet tillid.Matthias skubber sin lille… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Forførelse og terror i 1970’ernes Berlin
Mens alligatoren griner rører ved store emner som barnlig skyld, forelskelse, skilsmisse, død, Rote Armee Fraktion, fanatisme og svigtet tillid.

Matthias skubber sin lillebror ned fra sengen, han slår hovedet, og det fører til en permanent hjerneskade, hvorefter han må bo på et hjem for mentalt handicappede på Sild. Her møder brødrene Martha, der er plejer på hjemmet, og for Matthias’ vedkommende bliver det kærlighed ved første blik. Men først flere år senere kommer han tæt på hende, da de mødes på universitetet i Berlin. Martha trækker ham med ind i sin verden af ideologi og fanatisme, og først for sent finder han ud af, hvad Marthas egentlige hensigt med deres forhold har været, og det får fatale konsekvenser. I det hele taget er intet af alt det, som Matthias har troet på, som det ser ud til. Også hans far viser sig at bære rundt på en helt anden historie end den, han har fortalt.

”En vigtig bog om kærlighed, familie og forræderi … magt, politisk overbevisning og følelsen af moralsk handling … Et stort drama, der er virkelig forførende skrevet.” Stern
 

Om forfatteren

Michael Wildenhain (1958) er født i Berlin, hvor han også bor i dag. Efter sine ingeniør- og filosofistudier blev han involveret i bz-bevægelsen i Berlin, hvilket blev udgangspunktet for hans første litterære udgivelser. Wildenhain har vundet adskillige priser for sine værker. For Mens alligatoren griner modtog han i 2016 Den Kunstpreis Literatur.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740607383
Forfatter:Michael Wildenhain
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET