Lysets rige 01 - Bag portene

Lysets rige 1 - Bag porteneHeksemesterens familie var sammen med sine venner endelig på vej gennem de mystiske "porte". Ingen vidste, hvad der ventede dem på den anden side.Heldigvis var Tiril og hendes nærmest… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
129,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Lysets rige 1 - Bag portene

Heksemesterens familie var sammen med sine venner endelig på vej gennem de mystiske "porte". Ingen vidste, hvad der ventede dem på den anden side.Heldigvis var Tiril og hendes nærmeste lykkeligt uvidende om katastrofen, som var indtruffet - at heksemesteren selv og hans ældste søn ikke var sluppet igennem portne.

Lysets rige 1-20

Lysets rige er 3. og sidste serien i trilogien om Isfolket og Móri og familien. Heri knyttes personerne fra Margits Sandemo tidligere serier ’Sagaen om Isfolket’ og ’Heksemesteren’ samt en række helt nye personer sammen i en fantastisk og magisk verden, nemlig i Lysets rige, som befinder sig ved jordens midtpunkt. Lysets rige er en anden verden, og herinde er tiden anderledes end på jorden, den går nemlig 12 gange langsommere, og er man først trådt ind i denne magiske verden, kan man ikke komme tilbage til jorden.    

Serien består af i alt 20 magiske fortællinger og starter hvor den seneste serie ’Heksemesteren’ slutter, nemlig da heksemesteren Móris familie og venner går gennem porten til Lysets rige, men han selv og hans søn bliver taget til fange af riddere fra Den Hellige Sols Orden. 

Lysets rige 1 - Bag portene udkommer 13. september 2012. 

Lysets rige 2 - Móri og Isfolket udkommer 5. oktober 2012. 

Derefter udkommer der en bog i måneden.

Produktdetaljer

Reference:b-9788776774110
Forfatter:Margit Sandemo
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET