Kold træk

Therese Frisk keder sig i sit job som økonom i Stockholm og da hendes mand John får tilbudt et direktør-job i stålindustrien i det gamle minedistrikt i Bergsla­gen, bliver de enige om at give det en chance.… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Therese Frisk keder sig i sit job som økonom i Stockholm og da hendes mand John får tilbudt et direktør-job i stålindustrien i det gamle minedistrikt i Bergsla­gen, bliver de enige om at give det en chance. De flytter ind i en gammel direktørvilla ved foden af bjerget lige ved minerne. Mineskakten viser sig imidlertid at rumme en mørk historie – der sker mærkelige ting i huset, og der er lugte og lyde, som Therese ikke kan forklare. 
Det viser sig, at for mere end 60 år siden blev en minearbejder sindssyg og dræbte fire af sine kolleger, hvorefter han sporløst forsvandt på bjerget. Da The­rese graver i sagen erfarer hun, at mange i landsbyen mener, at minearbejderen går igen og at ingen, der har haft forbindelse med minen og villaen, er sluppet levende fra det onde, som er sluppet løs i bjerget.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793618039
Forfatter:Markus Sköld
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET