Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid

En kvinde, der tvinger sin kæreste til at spærre hende inde i et bur i sit køkken. En oldgammel digter i en jernseng, der selv bliver pragtstykket i et litteraturarkivs samling. Og så Lilly, som en dag må konst… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
279,95 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

En kvinde, der tvinger sin kæreste til at spærre hende inde i et bur i sit køkken. En oldgammel digter i en jernseng, der selv bliver pragtstykket i et litteraturarkivs samling. Og så Lilly, som en dag må konstatere, at der ”er vokset små vinger frem på vores skulderblade: beskidt-rosafarvede, sårbart udseende hudgevækster, der træder frem som myggestik, og som med en smule viljesanstrengelse sågar lader sig bevæge en smule frem og tilbage.” 

Den unge østrigske forfatter Clemens J. Setz er en sensation i ny tysksproget litteratur. Hans novellesamling Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid modtog i 2011 Leipzig-bogmessens pris, en af de største litterære udmærkelser i tysk litteratur. Hans seneste roman, Indigo, var shortlistet til den store tyske bogpris 2012. Romanen udkommer på Forlaget Vandunsten i 2015.   

Clemens J. Setz er født 1982 og uddannet matematiker. Han er også overtonesanger og en habil amatørtryllekunstner.

Produktdetaljer

Reference:b-9788776953232
Forfatter:Clemens J. Setz
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET