Jasmine i min hule hånd

Mus White er en fængende poetisk forfatter og en vidunderlig fortæller - Jon Thurber i Los Angeles Times. Mus White er født i Danmark, hvor hun boede på Christianshavn mellem 1950 og 1954. I dag bor hun i Los A… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
200 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Mus White er en fængende poetisk forfatter og en vidunderlig fortæller - Jon Thurber i Los Angeles Times.

Mus White er født i Danmark, hvor hun boede på Christianshavn mellem 1950 og 1954. I dag bor hun i Los Angeles og får nu udgivet sin debutroman på dansk: Jasmine i min Hule Hånd. 

Romanen skildrer, med en malers lette hånd, en ung pige, der hvirvles gennem tiden, vekslende mellem en forarmet barndom i København, og hvad der skal blive et privilegeret liv i Los Angeles.. Pia er et ukueligt barn der vokser op i københavnsk slum, og hun må kæmpe for at stå imod sin fortvivlede fars voldsomme temperament. De fysiske og psykiske følger mildnes kun i ringe grad af en blid og føjelig mor. Senere, nu i et forstadskvarter i 50’erne, oplever hun et strengt skolesystem og knokler i et usselt søndagsjob – med at rengøre toiletter.

Som enhver prinsesse, fanget i det forkerte eventyr, drømmer Pia om at blive reddet af sin prins, og en dag bliver hendes drøm virkelighed. Hendes amerikanske prins, der ikke ejer en øre, fejer hende med sig til Hollywood. Her møder hun ikke sin drømmefar, Perry Como, men en ung kriminel med navnet Jasmine som viser sig at blive vendepunktet i hendes liv – en prøvesten for hendes videre rejse.

Produktdetaljer

Reference:b-9788792625571
Forfatter:Mus White
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET