Fugleliv

I den imaginære sydamerikanske by Villanueva bor Vida Izarra sammen med sin mand Gustavo i en villa med udsigt til farvestrålende blomsterhaver og uendelige sandstrande. Efter en ferie opdager de, at nogen har … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
279,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

I den imaginære sydamerikanske by Villanueva bor Vida Izarra sammen med sin mand Gustavo i en villa med udsigt til farvestrålende blomsterhaver og uendelige sandstrande. Efter en ferie opdager de, at nogen har boet i deres hus, mens de har været væk. Kan det tænkes, at det er deres forsvundne datter Paloma, der har været der med sin kæreste, gartneren Adolfo? Overbetjent Taibo drages ind i sagen, og sammen med ham tager Vida ud for at finde sin datter. Rejsen fører dem blandt andet til Vidas barndomsby Irigoy, hvor lovløsheden råder, og indbyggerne siges at nedstamme fra vilde hunde.  

Véronique Ovaldé (f. 1972) er en af Frankrigs mest læste forfattere, kendt og elsket for sit poetiske og fantasifulde fortælleunivers. Hun debuterede i år 2000 og har siden udgivet 8 romaner, flere af dem prisbelønnede. Fugleliv var bl.a. nomineret til Frankrigs største litterære pris, Prix Goncourt, i 2011, samt boghandlernes Prix des Libraires og Prix Femina.  

Læs mere på www.etcetera-forlag.dk

Produktdetaljer

Reference:b-9788799560455
Forfatter:Véronique Ovaldé
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET