Flokdyr

Romanen Flokdyr er første del af storbyfortællingen om kontorfællesskabet i indre København. Her dyrkes det uforpligtende selskab, fordi det er udfordrende at ville hinanden, når tiden råber på fællesskab, men … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Romanen Flokdyr er første del af storbyfortællingen om kontorfællesskabet i indre København. Her dyrkes det uforpligtende selskab, fordi det er udfordrende at ville hinanden, når tiden råber på fællesskab, men hylder individet.        
 
Så selskab skal der til, men kan man skabe et kontorfællesskab uden at involvere sig i sine kontorfæller? Det forestiller Jonathan sig. Kan man hjælpe andre med kærligheden uden selv at have styr på den? Klart, mener Simone. Hvor længe kan man holde til at feste forelsket på afstand? Jens ved det ikke, men har intet valg. Og kan man holde liv i sit ægteskab hvis man keder sig? Det tester Victoria. Ella er egentligt godt tilfreds, men mødet med Kontorfællesskabet rusker op i det liv, hun lever.   

Flokdyr beskriver livet i alt dets skønne umulighed – og det svære i at give slip på sig selv og holde fast i hinanden. Romanen er en genudgivelse i forbindelse med, at forlaget HOLMS SKRIVERIER er blevet til. Romanen udkommer samtidig med anden del af fortællingen Ideen om os om livet i storbyen i det nye årtusind.     

Dorte Holm (f. 1968) forfatter, oversætter og underviser. Har tidligere udgivet romanerne I spænd og I tvivl (siden samlet under titlen Singleslinger). Til daglig driver hun forlaget HOLMS SKRIVERIER og underviser i engelsk sprog og litteratur i gymnasiet, hvor hun har oprettet et forfatterværksted for unge forfatterspirer. 

Læs mere på www.dorteholm.com    

Produktdetaljer

Reference:b-9788799861309
Forfatter:Dorte Holm
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET