Færø blues trilogi

Færø Blues Trilogien er historien om livslang passion mellem danske Lisa og færøske Kåre. Som børn bringes de sammen ved den færøske Olajfest, og da hun som ung kommer til Tórshavn for at gå i gymnasiet, indled… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Færø Blues Trilogien er historien om livslang passion mellem danske Lisa og færøske Kåre. Som børn bringes de sammen ved den færøske Olajfest, og da hun som ung kommer til Tórshavn for at gå i gymnasiet, indleder de et forhold.
Da hun rejser tilbage til Danmark for at læse jura, er han parat til at følge med, men hun tør ikke. Kort efter flytter han til Norge, hvor han bliver cellist.
   Femogtyve år efter træffes de tilfældigt igen. Mødet bliver skelsættende for Lisa, og selv om hun igen forsøger at glemme ham, lykkes det ikke. Kort før sin halvtredsårs fødselsdag beslutter hun sig for at opsøge ham.
Foruden kærlighedshistorien er de tre romaner en unik fortælling om forholdet mellem Danmark og Færøerne før og nu. Og om livet i Norden fra tresserne til nullerne.
Færø Blues Trilogien er den samlede, reviderede udgave af Når engle spiller Mozart (2003), Færø Blues (2008) og Møde i mol (2014).

Produktdetaljer

Reference:b-9788770705264
Forfatter:Lisbeth Nebelong
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET