En konges død (SAKS 6)

Omkring år 900 i et England, der består af nogle mindre kongedømmer og er på randen af kaos, får Uhtred en hovedrolle i et kompliceret magtspil.   Kong Alfred af Wessex ligger for døden, hvilket truer fred… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Omkring år 900 i et England, der består af nogle mindre kongedømmer og er på randen af kaos, får Uhtred en hovedrolle i et kompliceret magtspil.  

Kong Alfred af Wessex ligger for døden, hvilket truer freden, for mens Alfred ønsker at se sin søn Edward som ny konge, mener andre, at de er retmæssig arving til tronen. Blandt andet ser vikingerne en mulighed for at få mere magt.  

Uhtreds loyalitet er rettet mod Alfred, ikke hans søn, og på trods af sin årelange troskab kæmper han stadig ikke saksernes sag. Hans eget ønske er at generobre sine tabte landområder og slottet mod nord. Uhtred accepterer dog, da han af Alfred får til opgave at lave fredsaftaler med de forskellige herskere og vikingeledere og samle landet til et forenet kristent England. Men det skal snart vise sig, at det bliver svært at forhandle, når alliancerne er bundrådne, og der oven i købet er nogen, der vil Uhtred til livs. 

En konges død er sjette bind i serien Saksernes fortællinger. 

"Eventyrlige intriger." Femina 

"Cornwell er en fremragende fortæller, der mestrer den historiske fortælling som få …"Ekstra Bladet 

"En historisk skribent i særklasse …" Kristeligt Dagblad

Produktdetaljer

Reference:b-9788711383605
Forfatter:Bernard Cornwell
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET