En fornuftig pige

I En fornuftig pige - jeg er dronning af et andet Danmark følger vi den danske kvinde Ellen og hendes jagt efter familiens historie, navnlig moderen Mariams historie, der af 2. verdenskrig er blevet spredt og s… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

I En fornuftig pige - jeg er dronning af et andet Danmark følger vi den danske kvinde Ellen og hendes jagt efter familiens historie, navnlig moderen Mariams historie, der af 2. verdenskrig er blevet spredt og splintret mellem Danmark, Amerika og Jerusalem.

I bogen tegner sig spor fra besættelsens tid, der trækker tråde ud til de efterfølgende generationer. Disse tråde fra krigen har langtrækkende konsekvenser, der kommer til udtryk på forskellig vis i romanens karakterer. Særligt giver skildringen af Ellen og hendes storesøster  Irene et poetisk billede af hvordan historien, tiden og arven man fødes ind i, er med til at forme os som individer.

En fornuftig pige - jeg er dronning af et andet Danmark er en spændende, poetisk og medrivende bog, skrevet af Tage Siboni (f. 1959) der i det daglige arbejder som advokat i Wier og Siboni Advokater, Frederiksberg.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793382855
Forfatter:Tage Siboni
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET