Den erotiske bankdirektør

BagsidetekstBogens hovedperson, bankdirektør Erik Holt, der har en usædvanlig stærk seksualdrift, får viklet sig ind i en række erotiske eskapader, som han senere kommer til at betale dyrt for. Under et bankrøv… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
279,95 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Bagsidetekst
Bogens hovedperson, bankdirektør Erik Holt, der har en usædvanlig stærk seksualdrift, får viklet sig ind i en række erotiske eskapader, som han senere kommer til at betale dyrt for. Under et bankrøveri optræder han på en måde, som vækker sladderpressens – påtagne –  forargelse. Han forfølges så skånselsløst af pressen, at det ændrer hele hans liv, og han må kæmpe hårdt for at komme tilbage til en normal tilværelse. Undervejs – som udstødt af samfundet og sin familie – høster han nye erfaringer i menneskelig adfærd og mister efterhånden den sidste rest af tiltro til det gode i mennesket. Da han tilfældigt møder den store kærlighed – som imidlertid bliver kortvarig – får han troen på livet og menneskene tilbage. Bogen er fuld af humor og satire.          

Uddrag af bogen 
”Jeg har fundet kvinden med den flotteste røv, jeg nogensinde har set. Og du vil helt sikkert give mig ret. Hun er … ja, hun er lige noget for dig!” lød det fra en begejstret og overbevisende kvindestemme, der var ru og gennemtrængende. Linda var en af de få, som kunne komme direkte igennem på direktør Holts telefon i banken. Det var der en ganske særlig grund til, for deres forbindelse, som havde eksisteret i en længere årrække, var omgærdet af den dybeste diskretion. 
”Erik, jeg kan forsikre dig om, at hun vil være lige noget for dig,” gentog Linda. ”Du véd, jeg aldrig overdriver. Hun er simpelthen et fund.”         

Om forfatteren 
Daniel Ash er bankuddannet. Eksamen fra Copenhagen Business School med speciale i finansiering. Studieophold i London og USA. Har haft ledende stillinger i de største danske banker og finanshuse og samtidig undervist på CBS i økonomi og regnskab. Daniel Ash er en grænseløs beundrer af Winston Churchill. Yndlingsaversion: vor tids sproglige armod, herunder det tåbelige og ulidelige managementsprog.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771902532
Forfatter:Daniel Ash
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET