De syltede børn

Fortryllende og foruroligende illustreret roman for voksne, kronen på været fra kunstnerparret Oscar K. og Dorte Karrebæk ...  Ideen til bogværket De syltede børn opstod for Oscar K. og Dorte Karrebæk u… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
348 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Fortryllende og foruroligende illustreret roman for voksne, kronen på været fra kunstnerparret Oscar K. og Dorte Karrebæk ... 

Ideen til bogværket De syltede børn opstod for Oscar K. og Dorte Karrebæk under et besøg i et anatomisk teater / raritetskabinet i Sankt Petersborg. Ud af de tæt sammenslyngede følelser af ubehag og fascination voksede denne betagende fortælling om en håndfuld mennesker i en post-apokalytptisk tid.. 

Fortællingen udspiller sig i et ikke nærmere defineret område, i en ikke nærmere defineret tid og efter en ikke nærmere defineret katastrofe: ”Flere år efter blev der i udkantsområderne født førstegenerations vanskabninger, lam med to hoveder, trebenede gæs, børn med to hjerter eller tyste hjerner”. 

Over alt det alvorlige, alt det vanskabte, hviler en nøgtern, sørgmodig stemning og hele værket er et atmosfæreeksperiment, der kulminerer i en rejse til og indtræden i det fjerntliggende 'Theatrum anatomicum', der bliver vendepunktet, inden et nyt håb/liv herefter spirer sagte frem.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771512007
Forfatter:Oscar K.
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET