Bjørgs saga

Bjørgs saga er Stig Troelsens debut som skønlitterær forfatter.Fortællingen foregår på Færøerne og baserer sig på en dramatisk forsvindingshistorie. Som fandt sted i slutningen af det nittende århundrede. … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
229,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Bjørgs saga er Stig Troelsens debut som skønlitterær forfatter.
Fortællingen foregår på Færøerne og baserer sig på en dramatisk forsvindingshistorie. Som fandt sted i slutningen af det nittende århundrede.
   To unge piger efterlader et par korte beskeder til deres familie, da de en søndag går en tur op over fjeldet ved Leirvik. Hvad deres plan i øvrigt har været, ved man af gode grunde ikke, for pigerne dukker ikke op igen.
Baggrunden for de to slyngveninders forsvinden, mener forfatteren, skyldes, at Bjørg er blevet seksuelt udnyttet, voldtaget og at denne oplevelse ligger til grund for pigernes forsvinden.
   Forsvindingen har siden været en uløst gåde på Færøerne.
   I Romanen Bjørgs saga fortæller Stig Troelsen, hvad der skete med pigerne - - på den anden side af de stejle bjerge. Og i Stig Troelsens fortælling vender Bjørg siden hjem til den lille færøske bygd efter at have været sultanens yndlingshustru i en årrække …
    Stig Troelsen blander, som det kan forståes, dokumentarisme med pastiche og fantasi.

Produktdetaljer

Reference:b-9788770704717
Forfatter:Stig Troelsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET