Ansøgning stiles til Dronningen

   ”Han er død og begravet. Tiet ihjel, bogstaveligt.” Jeg satte mig på Hans Jørgens eneste mødestol. Hans skrivebord var klinisk ryddet, i reolerne herskede en militaristisk orden.   &… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

   ”Han er død og begravet. Tiet ihjel, bogstaveligt.”
Jeg satte mig på Hans Jørgens eneste mødestol. Hans skrivebord var klinisk ryddet, i reolerne herskede en militaristisk orden.
     ”Jørn Rasmussen, som han rigtig hed, havnede her efter et langt forløb i forskellige ministerier. Hvis jeg ikke husker forkert, var han også en tur forbi Rådhuset. Men anyway – vil du ikke have en kop kaffe for resten?”
Jeg afslog.
    ”Han nåede kun at være udstationeret én gang, Nairobi, og var for det meste hjemme.”
Han gestikulerede mod gangen.
    ”Den gode Jørn havde set for meget. Underslæb af bistandsmidler, falske rejsebilag, skønmaleriske indberetninger til politikerne. Tilbage i København sendte han denne her artikel til pressen, ikke det du har i hånden, men et tidligere udkast. I øvrigt sendte han den aldrig til Hoffet. Den er stilet til Dronningen, men bare for sjov, en litterær finte.”

Forfatter William Erwin er dansker med flamske rødder. Han er uddannet i germansk filologi og udviklingssociologi. William Erwin har tidligere boet i Norge, Thailand og Burkina Faso.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793382909
Forfatter:Wiliam Erwin
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET