Alle tapre bliver tilgivet

Chris Cleave er tilbage, som vi kender ham fra Den anden hånd – intens, medrivende og bevægende.   Chris Cleave skriver: “Jeg håber, I vil kunne lide Alle tapre bliver tilgivet. Jeg begynder altid med et s… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Chris Cleave er tilbage, som vi kender ham fra Den anden hånd – intens, medrivende og bevægende.  

Chris Cleave skriver: “Jeg håber, I vil kunne lide Alle tapre bliver tilgivet. Jeg begynder altid med et spørgsmål, som kan tage os dybt  ned i den menneskelige psykologi, humor og i vores følelser i søgen efter svar. Denne gang er spørgsmålet: Hvad er sandt heltemod? Og for at undersøge dette er jeg blevet inspireret af mine bedsteforældre under 2. Verdenskrig.

Min bedstefar var stoisk og morsom. Han var udstationeret på Malta og skulle passe på Winston Churcills søn. Min bedstemor var stærk og værdifast. Hun underviste børn i og omkring London under Blitzen. Deres usandsynlige og smukke bejleri over lang afstand og i krigstid (med særdeles langsom post) var grunden til, at jeg skrev denne bog.

Når jeg skriver, ønsker jeg mig kun én ting: at give dig et sted at flygte hen, hvor du bare kan få lov at være dig selv for en stund. Jeg håber, at Alle tapre bliver tilgivet vil give dig denne dybe, medrivende oplevelse, og at du kommer ud på den anden side og føler dig stærk og godt tilpas.”

En fremragende roman, der ånder nyt liv i et ofte brutalt scenarie. Særligt klogt at demonstrere, hvordan krig siver ind i psyken og ændrer den. Det er smukt skrevet, sjovt, nervepirrende og frem for alt ærligt. – Daily Mail  

Chris Cleave er født i London, voksede op i Cameroon og tog sin universitetsuddannelse i psykologi i Oxford. Han har modtaget flere litterære priser og fik et regulært gennembrud i USA med bogen Den anden hånd, som bl.a. Nicole Kidman ydede stor opmærksomhed.
På dansk er tidligere udkommet: Den anden hånd og Guld.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793323605
Forfatter:Chris Cleave
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET