BLOD

SVENSK KVALITETSKRIMI NOMINERET TIL ÅRETS BEDSTE KRIMI♥♥♥♥♥Politiken"Svenskerne har som bekendt sat sig godt tilrette på den nordiske krimitrone, og Håkan Östlundh er absolut en af de mest interessante forf… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
49,95 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

SVENSK KVALITETSKRIMI NOMINERET TIL ÅRETS BEDSTE KRIMI

♥♥♥♥♥
Politiken
"Svenskerne har som bekendt sat sig godt tilrette på den nordiske krimitrone, og Håkan Östlundh er absolut en af de mest interessante forfattere i genren." 
- Helsingør Dagblad

Vi er på Gotland. En ambulancehelipkopter flyver over Østersøen med kriminalkommisær Frederik Broman. Han er alvorligt tilskadekommet og ingen ved, om han vil overleve. Tre uger tidligere er to mennesker fundet myrdede på en gård. En kvinde, dræbt af et eneste hug. En mand, massakreret til uigenkendelighed. Da de bliver fundet i deres ekslusive hus, har de været døde i to dage. Husets ejer, Arvid Traneus, er lige kommet hjem efter flere år i Japan. Politiet regner med, at den døde mand er Arvid. Kvinden ved hans side identificeres til at være hans kone. Men da det viser sig, at den døde mand ikke er Arvid, men hans fættter, tager efterforskningen en ny drejning. Og de mistænkte forsvinder sporløst.

Fra interview med Håkan: "Kan man være litteraturbulimiker? Stræklæse lægeromaner en hel dag og efterfølgende straffe sig selv med Schopenhauer?" 
 - Håkan Östlund

Pressen skrev:

"Forfatteren er en fantastisk plotmager." 
- Politiken

"Der er fede mord, masser af motiver og intrigerende plot." 
- Bogvægten.dk

"Karaktererne er overbevisende." 
- MetroXpress

“Häkan Östlundh har bog for bog etableret sig som en af de mest interessante forfattere i genren”. 
- Bo Lundin, Sydsvenskan

“Håkan Östlundh er definitivt kongen blandt krimi-dronningerne”. - Gotlands Allehanda, 2008

Produktdetaljer

Reference:b-9788799732241
Forfatter:Häkan Östlundh
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET