Vold mod værtinden

Vold mod værtindenEn succesfuld forretningsmand og en mondæn natklub­vært­inde bliver overfaldet, da de holder for rødt lys ved et vejkryds. Albert Brogan – en fattig stakkel – bliver anklaget for det røveriske… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
124,94 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Vold mod værtinden

En succesfuld forretningsmand og en mondæn natklub­vært­inde bliver overfaldet, da de holder for rødt lys ved et vejkryds. Albert Brogan – en fattig stakkel – bliver anklaget for det røveriske overfald på dem.

Sagen er oplagt, og ligeså oplagt er det, at Perry Mason nok ikke skal regne med at få noget salær ud af det denne gang.

Men da man først er i retten, viser det sig, at et ret trivielt, tilfældigt spørgsmål fra Masons side sætter natklubvært­inden i forlegenhed. Hvorfor? Hvad vil hun skjule? Også en gul Chevrolet, et næsten frisk mord og en trussel fra den kriminelle underverden spiller på overraskende vis ind i sagen.

Denne gang overgår Perry Mason næsten sig selv …

Erle Stanley Gardner (1889-1970) amerikansk jurist og krimi­forfatter. Han var enormt produktiv – skrev bl.a. omkring firs romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effek­tive sekretær Della Street. Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Califor­nien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771280395
Forfatter:Erle Stanley Gardner
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET