Tronfølgeren

Ekstra Bladets journalist Jan Körner, der i årevis har dækket Kongehuset med en række kritiske artikler, kommer den 22. april på gaden med en krimi, der hedder Tronfølgeren.   Et bombeattentat i Kongen… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Ekstra Bladets journalist Jan Körner, der i årevis har dækket Kongehuset med en række kritiske artikler, kommer den 22. april på gaden med en krimi, der hedder Tronfølgeren.

 

Et bombeattentat i Kongens Have tager livet af den danske kronprins Valdemar. Det står hurtigt klart for Ulrik Lindtoft, chef for Center for Terroranalyse under PET, at det er et velplanlagt attentat, rettet mod kronprinsen personligt eller kongehuset.

 

PET har i de seneste år sat udvidet fokus på overvågning af radikale muslimer i landet, og mistanken falder hurtigt på de to unge muslimer Yusuf og Mehmet, som efter forlydende har gennemført en Taleban-træningslejr for den nye verdens martyrer.

 

Eftersom både PET og statsministeriet er under pres af folkestemningen

vedtages det hurtigt, at det er denne vinkel, der skal sælges til medierne:

”Kronprinsen myrdet af radikale muslimer”. Men Ulrik Lindtoft har sine tvivl.

Det er almindeligt kendt, at kronprinsen i sin ungdom har haft det svært og

opført sig alt andet end eksemplarisk. – Men den rå sandhed er blevet syltet fra øverste hold for at beskytte monarkiet.

 

De to mistænkte muslimer, Yusuf og Mehmet, bliver skudt af politiet. Avisernes forsider melder, at ”morderne er blevet myrdet”. Men det viser sig, at dette er langt fra sandheden.

 

Forfatteren Jan Körner kender om nogen til Kongehuset og dets

hemmeligheder. Man kan ikke lade være med at spørge sig selv; hvad er fri fantasi i denne roman? Hvor meget er rigtigt? Det kan kun forfatteren svare på, og det skal han sikkert nok også få lov til, når denne kontroversielle roman udkommer.

 

Produktdetaljer

Reference:b-9788740601589
Forfatter:Jan Körner
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET