Selvmorderen

Når der konkluderes, at et dødsfald skyldes selvmord, så stopper efterforskningen. Drabsmanden er offeret. Sagen er lukket.  Det svar er ikke tilfredsstillende for ateisten André Camus, verdens eneste s… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Når der konkluderes, at et dødsfald skyldes selvmord, så stopper efterforskningen. Drabsmanden er offeret. Sagen er lukket. 

Det svar er ikke tilfredsstillende for ateisten André Camus, verdens eneste selvmords-efterforsker. Han finder svar til de efterladte. Som han selv siger: ”Mit speciale er at hjælpe folk  af med skeletterne i skabet.”

Men lige meget hvor mange svar, han har givet efterladte,  så mangler han stadig svar på sit eget spørgsmål:  ”Hvorfor er det tilsyneladende kun mig, der ved, at min kone blev tvunget til at begå selvmord?“

Spørgsmålet har drevet André Camus ud over kanten, og et forfejlet selvmordsforsøg har anbragt ham på psykiatrisk  afdeling. 

Nu skal han udskrives og får tvunget følgeskab af den unge kristne Ravi Chesterton. Sammen drager de ud for at løse flere selvmordssager, imens de prøver at opklare selvmordet på Andrés kone. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788771570786
Forfatter:Kristoffer Dahl
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET