Peter Wimsey 2 - Et væld af beviser

Da man finder et lig i hertugen af Denvers vinterhave, må lord Peter Wimsey rejse til sin brors landejendom i et forsøg på at få ham frikendt for mordanklagen.    Men uret tikker, og den dag nærmer s… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
124,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

Beskrivelse

Da man finder et lig i hertugen af Denvers vinterhave, må lord Peter Wimsey rejse til sin brors landejendom i et forsøg på at få ham frikendt for mordanklagen.   
Men uret tikker, og den dag nærmer sig, hvor hertugen skal dømmes af adelige ligemænd i House of Lords. I et kapløb med tiden må Peter Wimsey, hans tjener Bunter og inspektør Parker fra Scotland Yard nu bevæge sig gennem både det mudrede engelske landskab og den engelske overklasses hemmeligheder. 
Gradvist får de indblik i en historie om rigdom, ære og ulykkelig kærlighed.     

Et væld af beviser er den anden bog i Dorothy L. Sayers´ serie om gentlemandetektiven lord Peter Wimsey. Den udkom på dansk første gang i 1926 og foreligger nu i en moderniseret dansk oversættelse. 
Romanerne kan læses uafhængigt af hinanden. 

Dorothy L. Sayers (1893 - 1957) var digter, skuespilforfatter, essayist og en af de første kvinder, der officielt tog en kandidatgrad fra det prestigefyldte Oxford University. Det er dog først og fremmest som krimiforfatter, hun er blevet husket af eftertiden, og hendes serie om den engelske aristokratiske detektiv lord Peter Wimsey nyder status som intelligent krimiklassiker og hovedværk inden for den engelske gren af detektivromanen, der går under navnet The Golden Age of Detective Fiction, som blomstrede fra 1920'erne og frem.  Forfattere som Dorothy L. Sayers og Agatha Christie tog læseren med ind i en verden af søvnige landsbyer og prægtige landsteder, hvor elegante detektiver opklarede raffinerede mordmysterier. Flere af hendes bøger er filmatiseret.     

Anmeldelse:
 ” …tænksom, tankevækkende, spændende og skræmmende. Og velsigner velskrevet.” -         Anne Knudsen, Weekendavisen

Produktdetaljer

Reference:b-9788792503329
Forfatter:Dorothy L. Sayers
Sprog:dan

Andre har også set