Paria

Forestil dig at være tvunget til at afskære dig selv fra samfundet, dine venner, dine arbejdskolleger, selv din familie. For hvis du nærmer dig dem ... vil de dø       ”E… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

  • Forestil dig at være tvunget til at afskære dig selv fra samfundet, dine venner, dine arbejdskolleger, selv din familie. For hvis du nærmer dig dem ... vil de dø    
  •   ”En thriller med et fast greb i læseren med et twistet plot skrevet af en forfatter, der er værd at holde øje med.” –Peterborough Evening Telegraph.
  • ALENE men til fare for alle.....

Forestil dig smerten ved ikke at kunne se din ægtefælle og dine børn.

Du skal leve foruden dem.

Du kan ikke gå på arbejde.

Dit miljø bliver et klaustrofobisk hotelværelse, som du tilsyneladende ikke kan undslippe.

Du kan ikke risikere at tale med fremmede, hvis det kan opfattes som en handling af venskab, for dette vil bringe dem i fare.

Det er den ultimative isolation.   Hvor længe kan du bære at leve sådan?  

 Hvornår vil du blive desperat – så desperat, at du vil være villig til at sælge din sjæl til den, der tilbyder dig en vej ud?  

 NYPD detektiv Callum Doyle er ved at lære svarene på disse spørgsmål. Det begynder med mordet på hans partner. Men det er kun begyndelsen …          

 Jackson skriver på en serie med New York kriminalbetjent Callum Doyle i hovedrollen; der er indtil videre skrevet fire bøger.


 Britiske David Jackson er gift og har 2 børn.Jackson er inspireret af og positivt sammenlignet af anmeldere med Harlan Coben, Lee Child, Dennis Lehane, George Pelecanos, Ed McBain og Michael Connelly – alle ”tunge drenge” inden for det virkelig gode håndværk at skrive en på alle måder gedigen krimi.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771161946
Forfatter:David Jackson
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET