Mord som sidste udvej

Mord som sidste udvej I Apron Lane i London er tiden gået i stå. Kriminaliteten udfolder sig frit og uhindret i området i en grad så “Going up Apron” er kommet til at betyde, at man bevæger sig på kant med love… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
124,94 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Mord som sidste udvej

I Apron Lane i London er tiden gået i stå. Kriminaliteten udfolder sig frit og uhindret i området i en grad så “Going up Apron” er kommet til at betyde, at man bevæger sig på kant med loven. Den excentriske Palinode-familie har i årevis styret Apron, og selv om deres formue er tabt, fører de sig stadig frem som lokale herremænd. Området er som en tidslomme og kunne minde om noget fra Dicken. Men en bankmand sætter en ondsindet plan i gang for at komme Palinode-familien til livs og få fingre i deres formue. Albert Campion må træde til og rydde op i Apron Lane.

Mord som sidste udvej udkom første gang i 1948.  

”Margery Allingham skiller sig ud som et strålende lys.” – Agatha Christie     

Om forfatteren: Margery Allingham (1904-1966), engelsk kriminalforfatter og en af De Fire Store fra krimigenrens Golden Age. De Fire Store bestod af Dorothy L. Sayers, Agatha Christie, Ngoia Marsh og Margery Allingham. Sammen med bl.a. Ronald Knox og G.K. Chesterton var de medlemmer af den kendte sammenslutning af britiske krimiforfattere: The Detection Club. Allingham er mest kendt for sin serie med gentlemandetektiven Albert Campion.  

Produktdetaljer

Reference:b-9788771740615
Forfatter:Margery Allingham
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET