Mord i mørke

Mord i mørkePerry Mason er på café med sin uundværlige sekretær, Della Street. De spiser frokost, og servitricen Katherine Ellis betjener dem. Mason efterlader en kuvert med rigelige drikkepenge til servitricen… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
124,94 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Mord i mørke
Perry Mason er på café med sin uundværlige sekretær, Della Street. De spiser frokost, og servitricen Katherine Ellis betjener dem. Mason efterlader en kuvert med rigelige drikkepenge til servitricen og skriver et kort til hende om, at hun skal kontakte ham på hans kontor.

Erle Stanley Gardner (1889-1970) amerikansk jurist og krimi­forfatter. Han var enormt produktiv – skrev bl.a. omkring firs romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effek­tive sekretær Della Street. Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Califor­nien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.
Næste morgen bliver Mason indblandet i en af de mest mærk­værdige sager i sin karriere, da Katherine for­tæller ham sin sære familiehistorie. Da hendes forældre døde, kom hun til at bo hos sin tante Sophia. Men stilheden i tantens stuer gjorde hende bange. Der var noget underligt ved husets atmosfære. Hvad var tante Sophias hem­melighed?

Produktdetaljer

Reference:b-9788771289206
Forfatter:Erle Stanley Gardner
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET