Maigret 18 Maigret i hotel Majestic

Maigret kaldes til det fornemme Hotel Majestic i Paris for at undersøge  et mord. Hustruen til en velhavende amerikansk forretningsmand er blevet kvalt, men til Maigrets overraskelse konstaterer han, at de… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
124,94 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Maigret kaldes til det fornemme Hotel Majestic i Paris for at undersøge  et mord. Hustruen til en velhavende amerikansk forretningsmand er blevet kvalt, men til Maigrets overraskelse konstaterer han, at den myrdede kvinde ankom til sit fatale møde med morderen bevæbnet med en pistol. Han opdager også, at den dræbtes mand har en affære med sin søns guvernante, og at faderskabet til sønnen er tvivlsomt. Maigrets undersøgelser bringer ham fra de endeløse korridorer på Hotel Majestic ud på landet i Bois de Boulogne og til det solbeskinnede Cannes. Der støder han på en verden af prostitution, narkotikamisbrug og pengeafpresning.    

Romanen blev filmatiseret på fransk i 1945 som ”Majestic Hotel Cellars”. Den er senere genindspillet til tv ved to lejligheder, senest i 1993.   

Georges Simenon (1903-1989), belgisk forfatter. Kendt for sin enestående produktivitet, der medførte næsten 200 romaner og mere end 150 noveller.  

Serien om den franske kriminalkommissær Jules Maigret står imidlertid i dag som hans betydeligste værk – kendt og elsket verden over for bøgernes særlige atmosfære blandet med kommissær Maigrets unikke greb om  opklaringsarbejdet.   I perioden mellem 1930 og 1972 skrev den belgiske forfatter Georges Simenon ikke færre end 75 romaner om den piberygende parisiske kriminalkommissær Jules Maigret. En forrygende serie, som Forlaget Rosenkilde & Bahnhof nu genudgiver i moderniserede udgaver.   

Produktdetaljer

Reference:b-9788771287301
Forfatter:Georges Simenon
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET