M for mord

M er for familien Malek. Firmaet Malek Construction, som omsætter for over 40 millioner dollars, er fra det rene ingenting blevet til en af Californiens tre største virksomheder – og en af de få, der stadig er … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
124,94 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

M er for familien Malek. Firmaet Malek Construction, som omsætter for over 40 millioner dollars, er fra det rene ingenting blevet til en af Californiens tre største virksomheder – og en af de få, der stadig er ejet af en familie. De fire sønner i Malekfamilien er snart midaldrende, og de står til at arve en kæmpe formue. Men det er fire meget forskellige mænd, med meget forskellige temperamenter og meget forskellige behov. De holder kun sammen på grund af blod og penge. Altså lige bortset fra den ene bror, som forsvandt atten år tidligere.    

M er også for Millhone, som bliver hyret til at finde den forsvundne bror, som var familiens sorte får.    
M er for Minder. De triste minder om en familie i kamp: Den fortabte søn vil bestemt ikke blive budt velkommen i familiens skød.    
M er for Mord. Det alt for almindelige resultat af familiehad …     

Om forfatteren: Sue Grafton, f. 1940, amerikansk forfatter, der har vundet stor popularitet med sine femikrimier om den kvindelige privatdetektiv Kinsey Millhone, der går i brechen for sine overvejende kvindelige klienter i Californien. Serien af romaner følger alfabetet og blev indledt med "A" Is for Alibi (1982, da. A for alibi, 1991)

Produktdetaljer

Reference:b-9788771286427
Forfatter:Sue Grafton
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET