Jeg følger dig

Nogen har stjålet Niklas Lunds identitet på nettet. Snart går det op for Niklas, at det er en, der kender ham, og som vil overtage hans arbejde, som efterforsker på nettet. Men hvorfor? Den førs… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Nogen har stjålet Niklas Lunds identitet på nettet. 
Snart går det op for Niklas, at det er en, der kender ham, og som vil overtage hans arbejde, som efterforsker på nettet. Men hvorfor? 
Den første ledetråd får han, da en kvinde bliver myrdet i Niklas’ gamle hjemby Eslöv. Det viser sig, at mordof­feret har en forbindelse til den IT-koncern, som hans far grundlagde mange år tidligere. For at forstå morderens motiv skal Niklas lære sin afdøde far og hans firma at kende på nyt - og konfrontere sin egen fortid. Sammen med sit kvindelige modstykke blandt private efterforskere, ”Spanierinden”, jagter Niklas morderen gennem Eslöv, Lund og det nordlige Skåne – med tråde, der fører helt til Thailand. De må spørge sig selv: Hvordan har nogen kunne holde noget skjult i en moderne koncern, der står for total åbenhed? De to efterforskere skal afsløre løgnen i firmaet – før morderen dræber sit næste offer.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793618107
Forfatter:Dan Nilsson
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET