J for justits

Wendell Jaffe var formodet død de sidste fem år. Eller sådan så det ud, indtil hans tidligere forsikringsagent spottede ham i baren på et støvet lille hotel halvvejs mellem Cabo San Lucas og La Paz.   … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
124,94 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Wendell Jaffe var formodet død de sidste fem år. Eller sådan så det ud, indtil hans tidligere forsikringsagent spottede ham i baren på et støvet lille hotel halvvejs mellem Cabo San Lucas og La Paz.    
Og selvom  Jaffe ved sin “død” var konkurs, var han ikke uden aktiver. Der var f.eks. $ 500.000 i livsforsikring til hans kone. Men uden et lig som bevis havde forsikringsselskabet imidlertid ikke travlt med at udbetale beløbet. Dana Jaffe måtte vente de lovbestemte fem år, indtil hendes forsvundne mand kunne erklæres død. Blot to måneder før Wendell Jaffe blev observeret i baren i den støvede udørk, havde California Fidelity endelig udbetalt hele beløbet. De ønskede nu for enhver pris at få sandheden  på bordet. Og var villige til at ansætte Kinsey Millhone  til at grave den op.   
Som Kinsey graver dybere ind i mysteriet omkring Wendell Jaffe og hans pseudo-selvmord, opdager hun, at hun også udforsker sin egen fortid. Hun opdager også, at i familierelaterede sager – som i kriminelle sager – er det bedst at udvise forsigtighed i sin dom over andre.   
“J for justits” er Kinsey Millhones tiende udflugt ind i de mørke steder i hjertet, hvor dobbelthed er styrende, og mord alt for ofte resultatet.

Om forfatteren: Sue Grafton, f. 1940, amerikansk forfatter, der har vundet stor popularitet med sine femikrimier om den kvindelige privatdetektiv Kinsey Millhone, der går i brechen for sine overvejende kvindelige klienter i Californien. Serien af romaner følger alfabetet og blev indledt med "A" Is for Alibi (1982, da. A for alibi, 1991)

Produktdetaljer

Reference:b-9788771286397
Forfatter:Sue Grafton
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET