Helt mørkt, intet lys

Mesterfortælleren over dem alle leverer med Helt mørkt, intet lys en uforglemmelig samling af fire fortællinger, som på bedste King-vis kan skræmme livet af enhver.   “Jeg tror, at der er et andet menne… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Mesterfortælleren over dem alle leverer med Helt mørkt, intet lys en uforglemmelig samling af fire fortællinger, som på bedste King-vis kan skræmme livet af enhver.   “Jeg tror, at der er et andet menneske inden i alle mennesker, en fremmed…” 

Således skriver en af hovedpersonerne i denne forrygende bog. Et udsagn som udmærket kan danne ramme om alle fire fortællinger.  

 I fortællingen 1922 vækkes denne fremmede til live i Wilfred Leland James, da hans kone insisterer på, at de skal flytte.   I fortællingen Den store chauffør møder hovedpersonen denne fremmede på en landevej efter at have skudt genvej hjem efter et bogklubsarrangement.   

I fortællingen En rimelig forlængelse sker mødet efter at hovedpersonen har indgået en pagt med djævlen.   

Og i den sidste fortælling, Et godt ægteskab, opdager den intetanende kone den fremmede i sin ægtemand gennem tyve år, da hun en dag tilfældigvis støder foden ind i en kasse ude i garagen.   

King formår med raffinerede virkemidler at skabe spænding og uhygge, som får hårene til at rejse sig.   

 
“En foruroligende og fascinerende bog.” – Washington Post

Produktdetaljer

Reference:b-9788772020372
Forfatter:Stephen King
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET