Havanarummet PB

Bill Wyeth er godt tilfreds med sit liv. Han er partner i et af New Yorks store advokatfirmaer, er lykkeligt gift og har en pragtfuld søn. Men på sønnens 8-års fødselsdag vender en tragisk hændelse op og ned på… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

Beskrivelse

Bill Wyeth er godt tilfreds med sit liv. Han er partner i et af New Yorks store advokatfirmaer, er lykkeligt gift og har en pragtfuld søn. Men på sønnens 8-års fødselsdag vender en tragisk hændelse op og ned på alt, og Bill mister familie, arbejde og status.

Berøvet alle faste holdepunkter driver han rundt i New York og går en dag tilfældigt ind på et gammelt steakhouse. Her bemærker han et privat lokale – Havana-rummet – hvor udvalgte gæster inviteres indenfor.

Mod at få adgang til Havana-rummet lover Bill at hjælpe en af bestyrerens venner med en vigtig ejendomshandel, men så snart han ser papirerne, ved han, at historien ikke stemmer. Af nysgerrighed graver han i sagen, men opdager, at han har gjort det med sit eget liv som indsats, og at svarene på hans spørgsmål er lige så usædvanlige som de hemmeligheder, der gemmer sig bag døren til Havana-rummet.

Produktdetaljer

Reference:b-9788772001432
Forfatter:Colin Harrison
Sprog:dan

Andre har også set