Glug

I denne bog møder du politimanden Glug, der efter sin pension tømmer hovedet for nogle af de mest sindsoprivende og spændende oplevelser, der efter 38 års tjeneste i politiet har lagret sig i hans hukommelse. D… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

I denne bog møder du politimanden Glug, der efter sin pension tømmer hovedet for nogle af de mest sindsoprivende og spændende oplevelser, der efter 38 års tjeneste i politiet har lagret sig i hans hukommelse. Disse oplevelser er kogt sammen til en finurlig, velsmagende ret tilsat livgivende aromatiske krydderier, som får én til at føle sig veltilpas og mæt på fængslende oplevelser uden at være forspist eller oppustet. Til sidst får man serveret desserten, som indeholder den overraskelse, der gør oplevelsen fuldkommen.   
Velbekomme!         

Uddrag af bogen 
Her kunne mange præster og imamer virkelig lære noget. Flasken var blevet hans altervin, og med den i hånden udlevede han sine traumer i troens urealistiske verden, men i øjeblikket var han altså kuldsejlet. Glug fik lyst til at optræde som den barmhjertige samaritaner, så han smuttede ind i en nærliggende kiosk, hvor han købte to elefantøl. Bevæbnet med sit genoplivningsudstyr gik han tilbage til sin nødstedte ven og klirrede med flaskerne. Straks vendte livet tilbage i staklen, og med en overraskende snildhed fik han sig drejet om på den ene albue, så den anden hånd var fri til at gribe om flasken. Heldigvis havde Glug knappet den op, for ellers havde han sikkert slugt kapslen af ren begejstring og promilleunderskud.               

Om forfatteren  
Jørgen Hedegaard (f. 1941) er uddannet kystskipper, dykkerinstruktør og bokseinstruktør m.m. Han var ansat i Politiet fra 1963 til 2001, herunder 34 år som rejsende i Rigspolitiet med over 4.000 hotelovernatninger. Efter pensionen i 2001 arbejdede han 15 år som styrmand i Canal Tours.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771904574
Forfatter:Jørgen Hedegaard
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET