Forklædt til mord

En bindegal, afstumpet seriemorder klæder sig ud til ukendelighed, inden han slår til. En stjernepsykopat, der volder Marcus Falck og hans stab af dygtige efterforskere store problemer. Efter en del forviklinge… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
289 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

Beskrivelse

En bindegal, afstumpet seriemorder klæder sig ud til ukendelighed, inden han slår til. En stjernepsykopat, der volder Marcus Falck og hans stab af dygtige efterforskere store problemer. Efter en del forviklinger begynder der at tegne sig et billede. Brik efter brik finder sin plads i puslespillet. Snart indledes en storstilet jagt på den brutale morder, der hele tiden finder nye, udspekulerede metoder, hvorpå han slår sine ofre ihjel. Det bliver et sanseløst kapløb med tiden for at forhindre ham i at slå til igen. Det store spørgsmål er, vil det lykkes for Falck og hans team.

Uddrag af bogen
Du står skjult i skyggerne
Jeg ved, at du står der
Kan høre dit åndedræt
Fornemme dit væsen
Hvorfor gemmer du dig?
Hvad er det, du er bange for?
Jeg vil dig intet ondt
Kom kun nærmere      

Om forfatteren
Poul Erik Larsson bor i Nordsjælland, hvor det meste af handlingen i hans romaner udspiller sig. Det er her, han henter inspiration i den omkringliggende natur, hvor han færdes dagligt i selskab med familiens hvide schæfer.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771908596
Forfatter:Poul Erik Larsson
Sprog:dan

Andre har også set