Et studie i blod

Sneen falder over London på en kold decemberdag i 1888.Sherlock Holmes er ved at gå i hundene. Han er faldet tilbage i sit kokainmisbrug efter det mislykkedes ham at fange Jack the Ripper. Ikke engang hans trof… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Sneen falder over London på en kold decemberdag i 1888.
Sherlock Holmes er ved at gå i hundene. Han er faldet tilbage i sit kokainmisbrug efter det mislykkedes ham at fange Jack the Ripper. Ikke engang hans trofaste ven Watson kan få ham på bedre tanker. Men da han modtager et mystisk brev fra Paris, ændres alt.
Brevet er fra Mlle La Victorie, en smuk fransk cabaretstjerne. Hun skriver, at hendes uægte søn, som hun fik sammen med en engelsk lord, er forsvundet, og at hun er blevet overfaldet i Montmartre.
Holmes og Watson haster til Paris, hvor de opdager, at sønnens forsvinden kun er toppen af isbjerget: En værdifuld statue af Nike fra Samothrake er blevet stjålet i Marseille og flere børn fra et silkespinderi er blevet myrdet. Alt peger på en enkelt mand, en mand, som ingen kan finde.
Kan Holmes nå at finde den forsvundne dreng og stoppe morderen i tide? Han bliver hele tiden nødt til at være et skridt foran sin farlige franske rival. Oveni er Holmes’ bror Mycroft et forstyrrende element i efterforskningen. Udsigterne for succes er ikke ligefrem strålende, men det er nu eller aldrig! 

Produktdetaljer

Reference:b-9788771910247
Forfatter:Bonnie MacBird
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET