Enhver lighed

“En yderst intelligent fortælling, som er perfekt konstrueret til at gøre læseren svimmel af uventede drejninger.” – New York Times     Enhver lighed er en dybt foruroligende, psykologisk spændingsr… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
129,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

“En yderst intelligent fortælling, som er perfekt konstrueret til at gøre læseren svimmel af uventede drejninger.” – New York Times    

Enhver lighed er en dybt foruroligende, psykologisk spændingsroman. Fra det øjeblik Catherine Ravenscroft intetanende smider sig på sin seng og begynder at læse romanen Den perfekte fremmede, ændrer hendes liv sig totalt. Med stor  nøjagtighed afslører bogen nemlig hendes mørkeste hemmelighed. En hemmelighed hun troede, ingen andre kendte. Fortvivlet mærker hun, hvordan spørgsmålene hober sig op – hvem har skrevet bogen? Hvordan er den havnet på hendes natbord? Hvem står bag? Er det en udspekuleret hævn? Afpresning? Hun må erkende, at fortiden har indhentet hende. Hendes eneste håb er at løfte sløret for det, som skete den skæbnesvangre dag for mange år siden, selvom den frygtelige sandhed kan ødelægge både hende og hendes familie.  
Enhver lighed er en roman om hemmeligheder, fortielser, hævnlyst, skyld og uskyld og om den høje pris vi betaler, når vi forsøger at skjule sandheden.      

Enhver lighed er Renée Knights debut som forfatter. Hun har hidtil lavet tv-dokumentarer for BBC. Hun bor i London med sin mand og to børn.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793323490
Forfatter:Renee Knight
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET