Ekstreme metoder

Oberst Mitch Rapp er chef – i marken – for CIAs anti-terrorenhed. Og selvom to al-Qaeda-celler bliver opdaget og bekæmpet, kan han og hans makker Mike Nash ikke finde den tredje celle, der er på vej til USA. Sa… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Oberst Mitch Rapp er chef – i marken – for CIAs anti-terrorenhed.
Og selvom to al-Qaeda-celler bliver opdaget og bekæmpet, kan han og hans makker Mike Nash ikke finde den tredje celle, der er på vej til USA. Samtidig bliver der fra Capitol Hill, den amerikanske kongres, gjort alt – efter fængselsskandalen i Abu Ghraib – for at sikre, at ingen terrorister får så meget som et blåt mærke ... sådan opfatter Rapp og hans folk det. Imens de forsøger at diskutere sig fri af politiske komitéer og spejderdrenge, er terroristerne kommet rigtig godt i gang.

Deres modstander Karim, en mastermind af en terrorist, har besluttet sig for at blive leder af et nyt, stærkt al-Qaeda, der ikke er blødsødent og svækket af  saudiarabisk lediggang, men toptrænet efter de bedste amerikanske metoder. Vejen til toppen går gennem et voldsomt angreb inde i hjertet af USA.

Produktdetaljer

Reference:b-9788779556904
Forfatter:Vince Flynn
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET