Dyster Viden

Belinda Bauer har vundet prisen for årets britiske krimi! CWA Gold Dagger Award 2010 for Dyster viden. Psykologisk thriller i verdens klasse.Drengen ville ha´ sandheden – morderen ville lege… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
129,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Belinda Bauer har vundet prisen for årets britiske krimi! CWA Gold Dagger Award 2010 for Dyster viden. 

Psykologisk thriller i verdens klasse.

Drengen ville ha´ sandheden – morderen ville lege...Billy Peters forsvandt for 18 år siden. Alle i byen Shipcott, Somerset, tror at Billy blev myrdet – især efter at den pædofi le seriemorder Arnold Avery indrømmer at han dræbte seks andre børn og begravede dem på den samme øde hede, som omgiver byen. Billys mor er den eneste der tror at han er i live. Hun står stadig vagt ved vinduet og spejder efter sin søn, alt i mens resten af hendes familie er ved at falde fra hinanden. Men hendes 12-årige barnebarn Steven er fast besluttet på at hele det brud, der er opstået imellem hans bedstemor, hans mor, hans 5-årige bror og ham selv. Steven er desperat efter at forene familien igen, og hvis det indebærer at han er nødt til at fi nde sin onkels lig, vil han gøre det.  

Han bruger al sin fritid på, fuldstændig metodisk, at grave huller overalt på heden i et desperat håb om at finde et lig, og det er efterhånden det eneste der giver hans liv mening. I skolen en dag, da han skal lære om brevskrivning, bliver han pludselig grebet af inspiration – uden at afsløre sin identitet skriver han et brev til Arnold Avery i fængslet hvor han spørger om hjælp til at finde liget af ”W.P.” - William ”Billy” Peters. 

Dette er startskuddet til en nervepirrende og farlig kattens-leg-med-musen. Steven bruger Avery til at pege det mulige mordsted ud for ham, men Avery vildleder og driller sin mystiske penneven, så han får mulighed for at genopleve sine afskyelige forbrydelser. Og da Avery finder ud af at han korresponderer med en 12-årig dreng, har hans liv pludselig et formål igen...  

DYSTER VIDEN er en skarp, isnende og psykologisk blændende debutkrimi, der får dig til at sidde med tilbageholdt åndedræt på det yderste af stolen...  


Bøger af forfatteren:

Dyster viden

Mørkets ansigt

Under huden 

Priser og nomineringer:

Vinder af Harrogate Crime Writing Festival 2014

Vinder af CWA Gold Dagger Award 2010

Udvalgt til Waterstone´s Fresh Blood Promotion 2010

Vinder af Amazon Rising Stars 2010 


Pressen skriver om Dyster viden:

"Dyster viden er en lille sort perle om drenges venskab og golde forventninger i den britiske udkant...yderst original. Du er underholdt godt og grundigt hele vejen. Ofte med gåsehud og strittende nakkehår."
-Politiken, 4 hjerter fra Bo Tao Michaelis 

"Hele persongalleriet er knivskarpt tegnet og historien fabelagtigt og originalt skruet sammen. Fremragende debut."
-Krimi-Cirklen 


"En skarp, isnende og psykologisk blændende debutkrimi, der får dig til at sidde med tilbageholdt åndedræt på det yderste af stolen ..."
-Flyaway 


"Karakteristik[ken] af menneskelig ondskab og desperation føles ægte og tvinger 'bladrefingeren' på akkord..."
-Weekendavisen

"Gribende og grum...en veldrejet psykologisk krimithriller."
-Dansk BiblioteksCenter

"Historien er spundet i et fint net af følsomhed, eftertænksomhed, grusomhed...og forløsning. En krimi, der ikke er en krimi - en fortælling, der er mere end en fortælling."   
- bogrummet.dk

"Psykologisk debutroman om godt og ondt, rigtigt og forkert og om det menneskelige sinds dystre afkroge"
-Litteratursiden

Produktdetaljer

Reference:b-9788776772451
Forfatter:Belinda Bauer
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET