Det slipper dig aldrig

Jørgensen er nyudnævnt kriminalassistent. Hans første opgave bliver at opspore en undvegen fange, der er dømt for barnemord. Det lykkes Jørgensen at finde den undvegne fange, men han kommer i tvivl. Er han virk… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
160 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Jørgensen er nyudnævnt kriminalassistent. Hans første opgave bliver at opspore en undvegen fange, der er dømt for barnemord. Det lykkes Jørgensen at finde den undvegne fange, men han kommer i tvivl. Er han virkelig barnemorder, eller er en uskyldig blevet dømt? Politiet vil ikke afsætte flere ressourcer til sagen, og desuden er sagen afgjort, idet fangen har tilstået. Der er hele tiden nye opgaver, der skal løses, som fører Jørgensen til Fanø, Dalarne og USA, hvor han kommer i farlige situationer og får succes. Men han kan ikke glemme sin første sag, der hele tiden lurer i baghovedet, mens årene går. Var det den rigtige morder, der blev dømt? Eller er en barnemorder stadig på fri fod?    

 

Uddrag af bogen
Telefonen ringede. ”Der er fundet endnu et skelet, denne gang i haven ved Annes hus. Skelettet er næsten formuldet. Det er formentlig et lille barn.”
Næste dag kom beskeden fra retsmedicinerne. Skelettet var fra en lille pige, formentlig en nyfødt. Det var adskillige år ældre end det forrige skelet.
Jørgensen sad atter over for Anne. ”Anne, nu må vi have det hele at vide. Du har engang født en lille pige?”
Anne så op på ham. Fortvivlelsen var malet i hendes ansigt.
”Anne, hvem var far til barnet?”
Hun svarede ikke.
”Var det ham, du kendte fra Nordby?”
”Ja,” kom det næsten uhørligt.
”Du fødte barnet derhjemme? Var der ingen hos dig?”    

 

Om forfatteren
Hans Møller Kristensen (f. 1934) er uddannet dyrlæge og fagdyrlæge i kvægsygdomme og har skrevet en del veterinærfaglige artikler. I 1981 fik han Novos skribentpris for en artikel til Dansk Veterinærtidsskrift. Det slipper dig aldrig er opfølgeren til hans første krimi om kriminalinspektør Jørgensen, Skyggen fra fortiden.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793420021
Forfatter:Hans Møller Kristensen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET