Den sidste patrulje

Endelig kommer den dag de har ventet på. De sidste britiske soldater i Helmandprovinsen tæller timerne til deres hjemrejse. For deres spændte familier hjemme i Highcliffe betyder den enden på et halvt års smert… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
220 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Endelig kommer den dag de har ventet på. De sidste britiske soldater i Helmandprovinsen tæller timerne til deres hjemrejse. For deres spændte familier hjemme i Highcliffe betyder den enden på et halvt års smertefuld ventetid.
   Men kort før afrejsen rammer katastrofen. Den nittenårige “Skippy” forsvinder, og den patrulje der bliver sendt ud for at finde ham bliver lokket i baghold. Én dræbt, to sårede og stadig én savnet …
   Hjemme i Highcliffe søger de desperat efter de svar som hæren ikke vil give. Hvordan kunne Skippy forsvinde fra en stærkt bevogtet kommandopost? Hvad er det officerer og menige ikke kan fortælle?
   Ligsynsdommer Jenny Cooper får til opgave at varetage ligsynet, men opdager snart at hun er oppe mod et ubrydeligt militært sammenhold. Og i en garnisonsby hvor rygterne svirrer, viser det sig at hæren ikke er de eneste der har noget at skjule.

* * *

Jenny Cooper kan tilføjes til listen over mindeværdige krimihelte.”
PITTSBURGH TRIBUNE

Produktdetaljer

Reference:b-9788792849311
Forfatter:M r Hall
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET