De retfærdige mænd

Andre bøger af forfatteren: Den tredje kvinde, Den udvalgte, Dommens dag, Det sidste testemente. En seriemorder-thriller kombineret med en delikat religiøs konspirationsteori af et hot nyt britisk forfatte… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Andre bøger af forfatteren: Den tredje kvinde, Den udvalgte, Dommens dag, Det sidste testemente. 

En seriemorder-thriller kombineret med en delikat religiøs konspirationsteori af et hot nyt britisk forfattertalent.

En alfons findes død i et barsk New Yorkerkvarter. En højreekstremist bliver skudt uden for Seattle. En 18-årig hacker myrdes på vej hjem fra Indien. Én ting er fælles for disse tre ofre: Alle havde på et eller andet tidspunkt i deres skæve og spildte liv udført noget ekseptionelt godt. En eller anden myrder altså gode mennesker. Hvorfor?

For den unge journalist Will Monroe, der arbejder på New York Times, er historien en gave, en platform for en strålende karriere. Men så kidnappes hans kone Beth og gåden bliver personlig.  

Han modtager SMS: 

RING IKKE TIL POLITITET

VI HAR DIN KONE

HVIS POLITITET BLIVER INDBLANDET

MISTER DU HENDE

RINGER DU TIL POLITIET

KOMMER DU TIL AT FORTRYDE DET

FOR ALTID 

Som opklaringen skrider frem, bliver det gradvist tydeligt, at kidnapperne er styret af langt stærkere kræfter end simpel grådighed. 


De retfærdige mænd er en seriemorder-thriller kombineret med en delikat religiøs konspirationsteori af et hot nyt britisk forfattertalent.  

Pressen skriver om De retfærdige mænd:

”Bogen er en sand page-turner. Fantastisk spændende og er med sine konspirationsteorier, gåder og tempo på niveau med Da Vinci Mysteriet. Forfatteren debuterer med en mesterlig velskrevet og underholdende thriller og vil helt sikkert blive et stort navn.” * * * * *  -Månedsmagasinet IN 

”Bogen ”DE RETFÆRIDGE MÆND” er meget velegnet til at sitlle den tørst efter thrillers med religiøse konspirationsteorier, som Da Vinci Mysteriet har skabt.” 
* * * * - Børsen 

”Fans af Dan Brown-genren vil være godt underholdt - bogen er spændende til sidste side.”   * * * *  - Euroman 

””DE RETFÆRDIGE MÆND” er en god thriller til sommerferien … og man gennemskuer ikke plottet, før Sam Bourne giver læseren den sidste brik i mysteriet.” - Litteratursiden.dk 

”Bogen er svær at lægge at lægge fra sig.” * * * *  – rundombogen.dk 

 ”… har et solidt plot, der er adskillige timers læsning i hængekøjen værd.” 
* * * * *  -Nyhedsavisen 

”Plottet bag er ganske godt gennemtænkt og veludført baseret på gamle myter.”  
* * * * - bogrummet.dk 


Jonathan Freedland, (tidligere Sam Bourne) , er født 1967. Efter politikog økonomistudier i Oxford, arbejdede Freedland som reporter for Washington Post og Newsweek. Han er i dag redaktør og klummeskribent på The Guardian i London og leder en udsendelse på BBC, radio 4.I næsten to årtier har han dækket konflikten i Mellemøsten, og i 2002 ledede han et tredages dialogmøde mellem israelere og palæstinensere sponsoreret af The Guardian. Deltagerne i dette møde indgik senere Geneveaftalen i 2003.Ved BBC’s årlige ”What the Papers Say”-prisuddeling i 2002 blev Jonathan Freedland udnævnt til årets klummeskriver. Dette er hans femte thriller på dansk; hans første – De retfærdige mænd – lå nummer ét på bestsellerlisten i Storbritannien og er oversat til 29 sprog. Han bor i London sammen med sin hustru og deres to børn.

Produktdetaljer

Reference:b-9788776776374
Forfatter:Jonathan Freedland
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET