Corvus Corax

Der er problemer i det festliderlige og solbeskinnede paradis kendt som L.A. Hvad der først startede som en intern joke blandt nogle politimænd, er nu en realitet. En frygtløs og hårdhudet seriemorder hærger de… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
169,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Der er problemer i det festliderlige og solbeskinnede paradis kendt som L.A. Hvad der først startede som en intern joke blandt nogle politimænd, er nu en realitet. En frygtløs og hårdhudet seriemorder hærger de lange nætter. Jager. Og angriber uden nåde de laveste i samfundet. Politiet er stadig på bar bund og vil gøre alt for fremskridt i sagen. En ung betjent er måske lige det, som korpset har brug for, men hverken han eller hans korps hører til de bedste blandt guds børn. Som sagen skrider frem, åbner der sig pludselig en problematik, der kan ændre alt og vende byen på den anden ende. Det viser sig, at trådene muligvis rækker helt op til nogle af de personer, der befinder sig i samfundets øverste lag.           

Uddrag af bogen 
Han havde blå mærker og vabler flere steder på kroppen. Blodet fra hans skridt dryppede langsomt med en salve på fem sekunder. På grund af hans afskårne lem var der i stedet et stort og dybt hul. Selvom dødstidspunktet har været et par timer over midnat, løb der stadig frisk blod fra der hvor hans tidligere kønsdel havde siddet. 
Hans kæbe var også gået af led, sandsynligvis slået af led. Og han manglede de fleste tænder. 
For sjette gang i løbet af måske to minutter kiggede jeg på mit ur. Maryland lovede, han ville komme klokken halv seks, og den var nu et par minutter over seks. Jeg mosede mig forbi et par retsmedicinere og gik mod brusebadet. 
Offerets håndled var næsten på sidste forrådnelsesstadie og havde fået en næsten sort kulør. Ståltråden havde lavet dybe flænger i håndleddene på ham. 
Hans lem blev afskåret, og derefter blev han hængt op. For at pine ham. Nedgøre ham.       

Om forfatteren 
Lukas Hviid Petersson er fascineret af litteratur og det filmiske medie og har trods sin unge alder en masse erfaring med at skrive og skabe originale fortællinger, som han ynder at mikse med emner som politik, psykologi, det okkulte og spørgsmål om det gode og det onde. Corvus Corax er hans debutroman.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771901023
Forfatter:Lukas Hviid Petersson
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET