Bertrams Hotel

Rosenkilde & Bahnhof påbegyndte nyudgivelserne af Agatha Christies romaner i slutningen af 2013. Bøgerne er sprogligt reviderede. I hjertet af Londons West End ligger Bertrams Hotel i en lille, stille sid… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
124,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Rosenkilde & Bahnhof påbegyndte nyudgivelserne af Agatha Christies romaner i slutningen af 2013. Bøgerne er sprogligt reviderede.

I hjertet af Londons West End ligger Bertrams Hotel i en lille, stille sidegade. Her ser alting stadig ud, som det gjorde før Første Verdenskrig – respektabelt og værdigt. Det er som at komme tilbage til det gode, gamle England. Men … er det ikke for godt til at være sandt? Dette begynder den herlige miss Jane Marple snart at spekulere over. Det er miss Marples skæbne, at hun altid oplever mord og mysterier. Også under sin korte ferie i London på Bertrams Hotel ender hun i et yderst kompliceret og forbavsende mysterium. Hun har forstand på mennesker og undrer sig over de andre gæster på hotellet. Men hvorfor? Intrigen spidser til, spændingen stiger.

Om forfatteren: Agatha Christie (Lady Mallowan, født Agatha Mary Clarissa Miller) (1890-1976), britisk kriminalforfatter. En af de til alle tider mest elskede forfattere inden for denne klassiske genre. Hun skrev omkring 80 kriminalromaner og er – især med disse værker – oversat til alverdens sprog. Hendes figurer Hercule Poirot og Miss Marple står helt centralt i den britiske kriminaltradition. Derudover skrev Agatha Christie både noveller og skuespil samt – hvad der måske vil være en overraskelse for flere – seks kærlighedsromaner under pseudonymet Mary Westmacott. Hendes kriminallystspil The Mousetrap er det længst løbende teaterstykke i historien.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771284997
Forfatter:Agatha Christie
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET