Advokaten

#1 I EDDIE FLYNN-SERIENEddie Flynn plejede at være en svindler. Efter det, blev han advokat. Det viste sig at de to ting ikke var så forskellige.Det er over et år siden, at Eddie svor, at han aldrig ville sætte… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
129,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

#1 I EDDIE FLYNN-SERIEN

Eddie Flynn plejede at være en svindler. Efter det, blev han advokat. Det viste sig at de to ting ikke var så forskellige.

Det er over et år siden, at Eddie svor, at han aldrig ville sætte benene i en retssal igen. Men nu har han ikke noget valg. Olek Volchek, den russiske mafias famøse overhoved i New York, har sat en bombe fast til Eddies ryg, og har kidnappet hans tiårige datter, Amy. Eddie har kun 48 timer til at forsvare Volchek i en umulig drabsretsag, og vinde, hvis han vil redde sin datter.

Under nøje efterforskning af medierne og FBI, må Eddie bruge sin knivskarpe forstand og alle tricks i svindlerhåndbogen for at forsvare sin ’klient’ og garantere Amys sikkerhed. Kan Eddie overbevise juryen om det umulige med en tidsindstiller på sin ryg?


Skrevet om bogen:

” … Cavanagh har formået at skabe noget unikt.” -Kiwicrime.blogspot.dk

”Jeg var underholdt fra jeg vendte første side helt til den vanvittige afslutning." 
-milorambles.com

”Dette er præcis sådan en juridisk thriller skal være.” -Amazon.com

”Forestil dig elskovsbarnet af en svindlerroman og den juridiske thriller med et strejf af ’Die Hard’ smidt ind for at fuldende værket, og du begynder at få en ide om ’The Defence’.” -Austcrimefiction.org

Produktdetaljer

Reference:b-9788776779023
Forfatter:Steven Cavanagh
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET